Maximale hypotheek berekenen?
Figlo

Adviesgesprek aanvragen

Koudijs Hypotheken en pensioenen

Ons advieskantoor is gespecialiseerd in hypotheken en pensioenen. Voor particulieren en bedrijven.

Het resultaat van samenwerken met ons, is dat we de keuze maken die het beste bij je past. Zonder twijfel.

Jouw wensen en doelstellingen staan voorop. Met onze ervaring en kennis van de markt, zorgen we ervoor dat we de beste hypotheek of pensioenproduct voor jou te selecteren.

Als we dat hebben gedaan zorgen we ervoor dat we alles voor je regelen wat er nodig is om de hypotheek of het pensioenproduct voor je af te sluiten.

Wij garanderen dat:

  • we 24/7 voor je klaarstaan
  • we de belangrijkste aanbieders en producten voor je vergelijken op rente en voorwaarden
  • het duidelijk is waar je voor kiest en welke keuzes je hebt
  • we voor 100% jouw belangen behartigen
  • je ervaart hoe het is om als klant koning te zijn


Een mogelijke samenwerking begint bij ons altijd met een gratis eerste adviesgesprek. Dit gesprek duurt ongeveer een uur. Na het gesprek is het vaak duidelijk of we de samenwerking aangaan en welke afspraken we daarover maken.

Vraag een gratis adviesgesprek aan

Een mogelijke samenwerking begint bij ons altijd met een gratis eerste adviesgesprek. Dit gesprek duurt ongeveer één uur.

Adviesgesprek aanvragen

Adviesgesprek aanvragen

Banken en verzekeraars

Wij kiezen het beste voor jou uit het aanbod van 30 banken en verzekeraars.

Wat vinden onze klanten?

Koudijs hypotheken & pensioenen
4.9
Gebaseerd op 108 beoordelingen
powered by Google
Marcel SlokkersMarcel Slokkers
06:05 01 May 24
Wederom erg prettig en kundig advies. Koudijs HP is een aanrader!
Martien SnoerenMartien Snoeren
15:22 16 Apr 24
Bij aanmelding 3 jaar geleden voor een hypotheek gaf Richard al meteen aan dat mijn prive situatie zo bijzonder was, dat hij niet kon garanderen dat het hem zou lukken. Toch ging hij wel de uitdaging aan. Maar inderdaad liep hij vast op de strenge eisen van de banken en de overheid.Desalniettemin, nadat vorig jaar diverse prive-problemen waren verdwenen, had Richard een passende offerte van een hypotheek, die precies aansloot op mijn wensen,in december 2023 bij de notaris bevestigd.
Caroline bosCaroline bos
05:18 01 Apr 24
Wij zijn goed geholpen met het aanvragen van een hypotheek! Er wordt fijn de tijd voor je genomen om alles duidelijk te krijgen en om alles goed uit te zoeken.
Kristy SejdolliKristy Sejdolli
18:10 06 Mar 24
Ik ben erg goed geholpen door dhr. Koudijs. Hij is erg duidelijk en gaat echt op het doel af! Fijne ervaring voor mijn eerste koophuis!
Gonny BootGonny Boot
13:30 05 Mar 24
Toen wij 3 jaar geleden uitstekend geadviseerd zijn door Richard met onze hypotheek aanvraag hadden we geen idee 3 jaar later opnieuw zijn hulp in te moeten schakelen. We deden het in vol vertrouwen. Hij is professioneel, zeer deskundig, denkt met je mee, geeft prima tips en adviezen. Bedankt Richard!
W. VenteW. Vente
20:50 01 Mar 24
Nabanita ChatterjeeNabanita Chatterjee
12:35 26 Feb 24
Ik ben blij om mijn positieve ervaring te delen met onze financieel adviseur, Richard. Die een cruciale rol speelde bij het verkrijgen van een hypotheek voor onze recente woningaankoop. Eén van de belangrijkste aspecten die indruk op ons maakte, was zijn gedegen uitleg van het gehele hypotheekproces. Hij nam de tijd om ons bij elke stap te begeleiden, zodat we goed geïnformeerd waren en de complexiteit ervan begrepen. Bovendien informeerde hij ons over alle benodigde documentatie die we nodig hadden, waardoor de hele procedure naadloos en stressvrij verliep, ook bij het verkrijgen van een verzekering op maat voor ons nieuwe huis.Zijn professionaliteit en aandacht voor detail waren duidelijk zichtbaar in elke interactie, en we hadden vertrouwen in zijn vermogen om ons door de complexiteit van de financiële aspecten van eigenwoningbezit te leiden.De vlotte en efficiënte afhandeling van ons hypotheektraject door onze financieel adviseur heeft ons oprecht tevreden gesteld. We waarderen zijn toewijding, nauwkeurigheid en toewijding om een ​​probleemloze ervaring te garanderen. Als u op zoek bent naar een betrouwbare en deskundige financieel adviseur, dan raden wij u zijn diensten ten zeerste aan.
Kirsten WillemsKirsten Willems
10:48 05 Jan 24
Tijdens ons traject van het bezichtigen van woningen tot aan het daadwerkelijk tekenen bij de notaris heeft Richard ons goed geholpen en van informatie voorzien. Richard geeft vakkundige informatie over hypotheken en alles wat daarbij komt wat voor ons erg handig was omdat dit de eerste keer was dat wij een huis kochten.
Lara ScheffelLara Scheffel
18:11 03 Nov 23
Zeer prettige ervaring gehad met Richard. Hij heeft ons alles duidelijk uitgelegd en heeft het proces zo snel mogelijk laten verlopen. We konden hem altijd bellen als we vragen hadden.
Patrick MeijerPatrick Meijer
16:36 15 Oct 23
We zaten met een best moeilijke opgave met wat specifieke parameters en kregen van familie de tip eens met Richard Koudijs te gaan praten. Hij heeft ons er inderdaad soepel doorheen geloodst en hebben onze financiering strak vormgegeven. Een aanrader!
Kyra AchtenKyra Achten
10:04 28 Aug 23
Richard heeft ons uitstekend geholpen van begin tot eind!Een hypotheek aanvragen brengt veel meer gedoe met zich mee als je een onderneming hebt.Maar daarom is het extra belangrijk om de juiste persoon hiervoor in te schakelen.Daarnaast is hij altijd bereikbaar voor vragen wat tegenwoordig een uitzondering is.Voor degene die dit lezen, zoek niet verder en vraag Richard om de hypotheekaanvraag te doen, want hij is echt goed in zijn werk!Bedankt Richard voor alles en als we ooit weer gaan verhuizen gaan we zeker weer naar jou toe.
rob van gorkumrob van gorkum
12:09 08 Aug 23
Na 25 jaar besloten ons huis te verkopen en een nieuw avontuur aan te gaan in de pensioentijd van ons leven. In de vorm van een koopappartement in Hoek van Holland i.p.v. een rijtjes huis in Rotterdam oost. Van het begin tot het einde heeft Richard Koudijs ons volledig begeleid van het advies tot de uitwerking hiervan. Alles is financieel tot in de puntjes geregeld en dat is een echte geruststelling om ons pensioen mee in te gaan! Richard bedankt!
merel hooijermerel hooijer
09:37 12 Jul 23
Richard heeft ons erg goed geholpen met het regelen van de hypotheek voor onze nieuwe woning. We hadden een bijzondere situatie waarvan twee andere adviseurs zeiden dat het verkrijgen van een hypotheek niet ging lukken. Richard ging de uitdaging wel aan en heeft het gewoon gefixt. Altijd bereikbaar, flexibel en kundig. Aanrader!
LP BoonLP Boon
08:06 08 Jul 23
Prima advisering door Richard Koudijs.
Bernard VerschutBernard Verschut
12:37 02 Jun 23
Richard heeft ons prima geholpen bij het vinden van een passende hypotheek voor onze nieuwe woning. Daarbij hadden we best een paar 'bijzonderheden' om mee rekening te houden, maar op de datum van overdracht was alles helemaal in orde.Uiteindelijk hebben wij ook onze woningverzekering via Richard afgesloten, dus we kunnen voor woninggerelateerd (financieel) advies terecht bij één persoon.Bedankt voor een prettige samenwerking en we houden contact!
Ester BasteinEster Bastein
12:21 07 May 23
Goede persoonlijke benadering. gewaardeerde gevraagde en ongevraagde adviezen. Kortom bij Koudijs moet je zijn .
Wesley VijfvinkelWesley Vijfvinkel
12:11 03 May 23
Heel tevreden over de service van Richard. Duidelijke uitleg en goed advies over welke hypotheek en/of andere producten hij zou aanraden. Daarnaast is hij goed bereikbaar als er na een gesprek toch nog vragen zijn.
Chaim SitanalaChaim Sitanala
06:22 28 Feb 23
Richard heeft mij ontzettend goed geholpen aan mijn eerste woning. Een samenwerking op basis van eerlijk advies en wederzijds vertrouwen. Zeer open en transparant. Fijne werkwijze en zeker aan te bevelen bij één ieder die op zoek is naar een goed hypotheek advies.
Chiel van WensveenChiel van Wensveen
19:52 30 Nov 22
Hele fijne ervaring gehad bij Richard Koudijs. Ongeveer een jaar geleden een huis gekocht. Onze vorige hypotheek adviseur had vanuit het niets niks meer laten weten. Daardoor ontstond er een enorme tijdsdruk met het rondkrijgen van de hypotheek. Vervolgens bij Richard terecht gekomen en heeft ons vanaf het moment van dag 1 geholpen, hij had gelijk tijd gemaakt in de avonduren. Zonder Richard was het dus niet gelukt. Het was prettig contact, heldere taal en hij gaf goede adviezen. Andre is ook ervaren, goed geholpen met o.a. de verzekeringen.
HélèneHélène
06:53 13 Aug 22
Vriendelijke persoonlijke benadering en kundig advies. We zijn erg goed geholpen door Richard. Hij denkt mee en anticipeert op je persoonlijke situaties. Neemt de tijd voor je. Wij zijn zeer tevreden door zijn klantgerichtheid en betrokkenheid.
Steffi VersprilleSteffi Versprille
14:35 03 Jun 22
Als je een adviseur zoekt dan ben je bij Koudijs aan het juiste adres. Ze zijn altijd bereid om je te helpen en te adviseren. De communicatie en het advies ervaar ik altijd als zeer prettig en behulpzaam!
Mirjam HupjéMirjam Hupjé
11:34 01 Jun 22
Meer dan goed geholpen door Richard en André bij de aankoop van mijn huis. Bij de aankoop van de vorige woning ook al door Richard bijgestaan en ik kan alleen maar heel positief zijn. Geen vraag is te lastig en altijd snel antwoord en zeer goed advies!!
Jeroen van den BergJeroen van den Berg
12:06 31 May 22
Richard heeft ons uitstekend geholpen bij de keuze voor de juiste hypotheek. Het was onze eerste hypotheek dus we wisten bijna niks, maar Richard heeft alles rustig uitgelegd en ons geholpen bij alle stappen. Wij zijn erg tevreden over zijn werkwijze!
Koen ColleeKoen Collee
12:03 30 May 22
Als starter zeer tevreden. Richard en Andre weten beide waar ze het over hebben en willen alles graag uitleggen (of het nou over de keuze van een hypotheek is of over verzekeringen). Daarnaast kan ik ze altijd goed bereiken wat ook erg Fijn is.
Micha WantMicha Want
09:08 17 May 22
Tijdens te aankoop van mijn eerste huis ben ik als starter vanaf het eerste contactmoment goed begeleid door Koudijs Hypotheken.Gedurende het hele aankoopproces werd ik continue goed op de hoogte gehouden en alle stappen werden mij van tevoren uitgebreid uitgelegd.Zeker een aanrader dus! 😉
Hans JobseHans Jobse
15:14 06 May 22
Goede service, prima uitleg en altijd op zoek naar het beste voor de klant en alle vragen werden naar tevredenheid beantwoord.
patrick loevepatrick loeve
18:38 24 Apr 22
Wij wilden een bouwdepot voor de verbouwing van onze woning. Hierbij werden wij geholpen door André.Wij hebben hiermee een fijne en zeer professionele adviseur aan gehad.André had ons stap voor stap door het hele proces geholpen. We kregen altijd een reactie en of terugkoppeling bij elke actie.De service die Koudijs ons heeft geboden heeft er voor gezorgd dat wij klanten voor de lange termijn zullen blijven.
Anouk BosAnouk Bos
12:32 20 Apr 22
Voor de aankoop van onze woning zijn wij bij Koudijs hypotheken & pensioenen terechtgekomen, wij hebben advies gehad van Andre. Hij heeft samen met ons gekeken naar onze situatie en welke hypotheek daarbij past. ook met evt. andere vragen konden wij bij hem terecht, en heeft hij ons hiermee geholpen. Mocht het in de toekomst (weer) nodig zijn, zullen wij Andre zeker weer benaderen!
Xander Van twistXander Van twist
13:25 16 Mar 22
Richard heeft ons prima geholpen. De lijntjes zijn kort waardoor er snel doorgepakt kon worden en wij snel verder konden met de verbouwing. Als je adviseur zoekt die betrokken is en snel reageert dan zit je goed bij Koudijs.
Kenneth DKenneth D
12:33 05 Feb 22
Zo’n 3 jaar geleden heb ik een woning gekocht, Richard heef mij bij de aankoop daarvan voorzien van deskundig financieel advies. Hij heeft een hypotheek samengesteld dat precies past bij mijn situatie.In mijn werk heb ik veel te maken met mensen die werken in de financiële dienstverlening. Ik heb grote verschillen gezien in deskundigheid. Van Richard kan ik zeggen dat hij weet waar hij over praat, hij kijkt en overziet de situatie en zoekt de beste oplossing.Onlangs heb ik Richard opnieuw benaderd voor een pensioenadvies. Opnieuw zeer tevreden hoe hij mij met zijn deskundigheid geholpen heeft.Daarnaast is Richard een fijn persoon om zaken mee te bespreken.
Sjoerd ArkesteijnSjoerd Arkesteijn
21:03 09 Nov 21
Wij zijn onwijs tevreden over de service van Koudijs Hypotheken en Pensioenen! Persoonlijk contact, snel schakelen en advies op maat. Richard heeft ons ontzettend fijn geholpen bij de koop van ons eerste huis, was altijd beschikbaar en erg betrokken. Veel dank Richard, top!
Emilio LoperaEmilio Lopera
19:15 06 Sep 21
Prettig korte lijnen m.b.t. communicatie en zijn bereikbaarheid, ter zake kundig en denkt graag een stapje verder met je mee. Absoluut aan te raden.
Elnaz RodriguezElnaz Rodriguez
07:52 07 Apr 21
Richard heeft ons geholpen met het verkrijgen van hypotheek voor onze nieuwe woning. We hebben in het begin met verschillende adviseurs gesproken en Richard had echt de beste oplossing voor ons en persoonlijk ook heel fijn iemand om mee samen te werken. Altijd bereikbaar en goede communicatie. Toen alles rond was ook nog extra geholpen met andere financiële zaken. Zeker een aanrader!
Willeke BrandwijkWilleke Brandwijk
10:24 29 Mar 21
In de afgelopen maanden heeft Richard ons geholpen bij het sluiten van een hypotheek. We kregen goed advies en professionele begeleiding bij het maken van onze keuzes. Richard is zeer persoonlijk, werkt klantgericht is communiceert vlot en transparant. Wij zijn erg tevreden!
Peter van OostenPeter van Oosten
22:31 28 Oct 20
Ik ben heel tevreden over de keuze van de hypotheek voor mijn nieuwe woning en over de afhandeling door Richard. In deze lastige tijd was het nog even spannend maar Richard heeft ervoor gezorgd dat het op tijd rond was en ik nu een uitstekende hypotheek heb. Ook heb ik aanvullende financiële adviezen gehad voor mijn persoonlijke situatie. Helemaal top!
js_loader

Kom bij ons langs

Dorpsstraat 9, 2912CA

Nieuwerkerk a/d IJssel

Neem contact met ons op

Jouw wensen en doelstellingen staan voorop.