Adviesgesprek aanvragen

Koudijs Pensioenadvies

Het doel is dat we de inkomsten en uitgaven rondom jouw pensioendatum optimaliseren.

Het is zeker niet zo dat we altijd een pensioen gerelateerd product afsluiten. Het kan ook goed zijn dat het verstandiger is om af te lossen op de hypotheek of om te sparen of beleggen.

Na het eerste gesprek brengen we jouw financiële situatie in kaart. Dat doen we voor de huidige situatie en de situatie rondom pensioendatum. Deze kunnen we goed met elkaar vergelijken. Op basis van de jouw wensen treffen we vervolgens maatregelen om jouw pensioensituatie te optimaliseren.

Daarbij betrekken we zowel je bestaande producten en pensioenen als het volledige aanbod nieuwe producten.

Wij garanderen dat:

  • we 24/7 voor je klaarstaan
  • we van ongeveer 50 aanbieders de rente en voorwaarden voor je vergelijken
  • het duidelijk is waar je voor kiest en welke keuzes je hebt
  • we voor 100% jouw belangen behartigen
  • je ervaart hoe het is om als klant koning te zijn

Vraag een gratis adviesgesprek aan

Een mogelijke samenwerking begint bij ons altijd met een gratis eerste adviesgesprek. Dit gesprek duurt ongeveer één uur.

Adviesgesprek aanvragen

Adviesgesprek aanvragen

Banken en verzekeraars

Wij kiezen het beste voor jou uit het aanbod van 30 banken en verzekeraars.

Wat vinden onze klanten?

Koudijs hypotheken & pensioenen
4.9
Gebaseerd op 92 beoordelingen
powered by Google
Chiel van WensveenChiel van Wensveen
19:52 30 Nov 22
Hele fijne ervaring gehad bij Richard Koudijs. Ongeveer een jaar geleden een huis gekocht. Onze vorige hypotheek adviseur had vanuit het niets niks meer laten weten. Daardoor ontstond er een enorme tijdsdruk met het rondkrijgen van de hypotheek. Vervolgens bij Richard terecht gekomen en heeft ons vanaf het moment van dag 1 geholpen, hij had gelijk tijd gemaakt in de avonduren. Zonder Richard was het dus niet gelukt. Het was prettig contact, heldere taal en hij gaf goede adviezen. Andre is ook ervaren, goed geholpen met o.a. de verzekeringen.
HélèneHélène
06:53 13 Aug 22
Vriendelijke persoonlijke benadering en kundig advies. We zijn erg goed geholpen door Richard. Hij denkt mee en anticipeert op je persoonlijke situaties. Neemt de tijd voor je. Wij zijn zeer tevreden door zijn klantgerichtheid en betrokkenheid.
Steffi VersprilleSteffi Versprille
14:35 03 Jun 22
Als je een adviseur zoekt dan ben je bij Koudijs aan het juiste adres. Ze zijn altijd bereid om je te helpen en te adviseren. De communicatie en het advies ervaar ik altijd als zeer prettig en behulpzaam!
Mirjam HupjéMirjam Hupjé
11:34 01 Jun 22
Meer dan goed geholpen door Richard en André bij de aankoop van mijn huis. Bij de aankoop van de vorige woning ook al door Richard bijgestaan en ik kan alleen maar heel positief zijn. Geen vraag is te lastig en altijd snel antwoord en zeer goed advies!!
Jeroen van den BergJeroen van den Berg
12:06 31 May 22
Richard heeft ons uitstekend geholpen bij de keuze voor de juiste hypotheek. Het was onze eerste hypotheek dus we wisten bijna niks, maar Richard heeft alles rustig uitgelegd en ons geholpen bij alle stappen. Wij zijn erg tevreden over zijn werkwijze!
Koen ColleeKoen Collee
12:03 30 May 22
Als starter zeer tevreden. Richard en Andre weten beide waar ze het over hebben en willen alles graag uitleggen (of het nou over de keuze van een hypotheek is of over verzekeringen). Daarnaast kan ik ze altijd goed bereiken wat ook erg Fijn is.
Micha WantMicha Want
09:08 17 May 22
Tijdens te aankoop van mijn eerste huis ben ik als starter vanaf het eerste contactmoment goed begeleid door Koudijs Hypotheken.Gedurende het hele aankoopproces werd ik continue goed op de hoogte gehouden en alle stappen werden mij van tevoren uitgebreid uitgelegd.Zeker een aanrader dus! 😉
Hans JobseHans Jobse
15:14 06 May 22
Goede service, prima uitleg en altijd op zoek naar het beste voor de klant en alle vragen werden naar tevredenheid beantwoord.
patrick loevepatrick loeve
18:38 24 Apr 22
Wij wilden een bouwdepot voor de verbouwing van onze woning. Hierbij werden wij geholpen door André.Wij hebben hiermee een fijne en zeer professionele adviseur aan gehad.André had ons stap voor stap door het hele proces geholpen. We kregen altijd een reactie en of terugkoppeling bij elke actie.De service die Koudijs ons heeft geboden heeft er voor gezorgd dat wij klanten voor de lange termijn zullen blijven.
Anouk BosAnouk Bos
12:32 20 Apr 22
Voor de aankoop van onze woning zijn wij bij Koudijs hypotheken & pensioenen terechtgekomen, wij hebben advies gehad van Andre. Hij heeft samen met ons gekeken naar onze situatie en welke hypotheek daarbij past. ook met evt. andere vragen konden wij bij hem terecht, en heeft hij ons hiermee geholpen. Mocht het in de toekomst (weer) nodig zijn, zullen wij Andre zeker weer benaderen!
Xander Van twistXander Van twist
13:25 16 Mar 22
Richard heeft ons prima geholpen. De lijntjes zijn kort waardoor er snel doorgepakt kon worden en wij snel verder konden met de verbouwing. Als je adviseur zoekt die betrokken is en snel reageert dan zit je goed bij Koudijs.
Kenneth DKenneth D
12:33 05 Feb 22
Zo’n 3 jaar geleden heb ik een woning gekocht, Richard heef mij bij de aankoop daarvan voorzien van deskundig financieel advies. Hij heeft een hypotheek samengesteld dat precies past bij mijn situatie.In mijn werk heb ik veel te maken met mensen die werken in de financiële dienstverlening. Ik heb grote verschillen gezien in deskundigheid. Van Richard kan ik zeggen dat hij weet waar hij over praat, hij kijkt en overziet de situatie en zoekt de beste oplossing.Onlangs heb ik Richard opnieuw benaderd voor een pensioenadvies. Opnieuw zeer tevreden hoe hij mij met zijn deskundigheid geholpen heeft.Daarnaast is Richard een fijn persoon om zaken mee te bespreken.
Emilio LoperaEmilio Lopera
19:15 06 Sep 21
Prettig korte lijnen m.b.t. communicatie en zijn bereikbaarheid, ter zake kundig en denkt graag een stapje verder met je mee. Absoluut aan te raden.
Elnaz RodriguezElnaz Rodriguez
07:52 07 Apr 21
Richard heeft ons geholpen met het verkrijgen van hypotheek voor onze nieuwe woning. We hebben in het begin met verschillende adviseurs gesproken en Richard had echt de beste oplossing voor ons en persoonlijk ook heel fijn iemand om mee samen te werken. Altijd bereikbaar en goede communicatie. Toen alles rond was ook nog extra geholpen met andere financiële zaken. Zeker een aanrader!
js_loader

Kom bij ons langs

Dorpsstraat 9, 2912CA

Nieuwerkerk a/d IJssel

Neem contact met ons op

Jouw wensen en doelstellingen staan voorop.